TAKSIM GONEN HOTEL

İstanbul'da, Taksim Meydanı'na yalnızca 110 metre uzaklıkta yer alan bu otel, düz ekran TV ve hidromasajlı küvet bulunan lüks odalarıyla hizmetinizdedir. Konuklar araç trafiğine kapalı Talimhane Bölgesi'nin keyfini çıkarabilirler.

Taksim Gönen Hotel'in klimalı odaları sıcak renkler ve ahşap mobilyalarla şık bir şekilde dekore edilmiştir. Tüm odalar uydu TV, minibar ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır. Bazı odalarda ferah bir oturma alanı vardır. Ücretsiz çay-kahve hazırlama seti ve her gün küçük bir şişe su temin edilir.

Muiz Café&Bar'da dondurma, kek ve tatlılar sunulur.

Taksim Gönen'de kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, Türk hamamı ve sauna gibi çeşitli sağlıklı yaşam olanakları mevcuttur.

İstiklal Caddesi'ndeki birçok mağaza, restoran ve bar, Taksim Gönen Hotel'e yalnızca 400 metre ileride yer almaktadır. Otel, Dolmabahçe Sarayı'na 1,5 km, Galata Kulesi'ne ise 2,2 km uzaklıktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu ve Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu ise 2 km mesafededir. 

Beyoğlu, gece hayatıyemek ve alışveriş ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com