GRAND ANKA HOTEL

İstanbul'daki Aksaray Metro İstasyonu'na sadece 800 metre, Fındıkzade Tramvay İstasyonu'na ise 100 metre mesafede yer alan Grand Anka Hotel, ücretsiz WiFi erişimi ve kablo TV ile donatılmış odalarıyla hizmet vermektedir. Tesis bünyesinde ücretsiz özel otopark vardır.

Odaların içi

Grand Anka'nın odaları pastel renklerle dekore edilmiş, parke zeminle döşenmiştir. Tüm odalarda klima, minibar ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Bazı odalarda ise ayrı bir oturma alanı vardır.

Tesisin öne çıkan noktaları

Grand Anka Hotel'in resepsiyonu 7/24 hizmetinizdedir. Otelde ayrıca kuaför, çamaşır yıkama olanakları ve araç kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. İş merkezinde faks ve fotokopi hizmetleri sunulur.

Yiyecek ve içecek

Konuklar, Eagle Restaurant'ta yerel Türk lezzetlerinin ve dünya mutfağından yemeklerin tadını çıkarabilirler. Lobi barda çok çeşitli serinletici içecekleri yudumlayabilirsiniz.

Konum

Grand Anka Hotel'e 3 km uzaklıktaki tarihi Sultanahmet semtinde Topkapı Sarayı, Sultanahmet Cami ve Ayasofya Müzesi'ni ziyaret edebilirsiniz. Sultanahmet'e tramvayla da gidebilirsiniz. Taksim Meydanı 5,5 km uzaklıktadır.

Fatih, anıtlarmüzeler ve dost canlısı insanlar ile ilgilenen gezginler için harika bir seçenek.



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com