TITANIC BUSINESS BAYRAMPASA

Otel, ücretsiz WiFi erişimine sahip lüks odalar sunmaktadır. Tesiste yıl boyunca hizmet veren kapalı havuz, sezonluk açık havuz ve spor salonunun yanı sıra Türk hamamı içeren spa merkezi vardır. Tesis bünyesindeki özel otopark ücretsizdir. Konuklar şehrin diğer bölgelerine kolay ulaşım imkanı sağlayan metro ve tramvay istasyonlarına gün boyunca ücretsiz transfer hizmeti veren servislerden yararlanabilir.

Titanic Business Hotel Europe'un modern tarzda dekore edilmiş odaları ferah ve klimalıdır. Tüm odalarda LCD uydu TV vardır. Odalardan bazıları deniz manzaralıdır. Odalarda her gün yenilenen 0,5 litre şişe su ve çay-kahve seti bulunmaktadır.

Güne Alesta Restaurant'ta başlayabilir ve taze demlenmiş çay veya kahvenizi yudumlarken zengin kahvaltı büfesindeki sıcak-soğuk yiyeceklerin tadını çıkarabilirsiniz. Tesisin 17. katında bulunan Hasır Turkish Cuisine'de şehir silüetinin panoramik manzarası eşliğinde otantik Anadolu spesiyalleri servis edilmektedir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com