WYDNHAM GRAND IZMIR

İzmir Körfezi kıyısında yükselen Wyndham Grand İzmir Özdilek, şehir merkezinde yer alan muhteşem körfez manzaralı bir tesistir. Tesis tümü tavandan tabana pencereli lüks odaların yanı sıra fitness ve spa merkeziyle hizmet vermektedir. Şehrin farklı noktalarına ücretsiz ulaşım servisinden faydalanabilirsiniz (rezervasyon gereklidir). Tesiste kapalı ve açık otopark ücretsizdir. Karşıyaka'ya kolay erişim sağlayan Üçkuyular Feribot İskelesi 3,9 km mesafededir.

Wyndham Grand İzmir Özdilek'in tümü şık bir şekilde dekore edilmiş tam donanımlı odalarında klima, uydu TV ve ücretsiz hızlı WiFi erişimi mevcuttur. Odalar deniz, doğa ve şehir manzaralıdır.

Wyndham Grand İzmir Özdilek, Efes Harabeleri ve Meryem Ana Kilisesi gibi tarihi yerlere çok yakındır. İzmir şehir ormanı 3 km uzaklıktadır. Tesis, Bostanlı Körfezi ve Karşıyaka'ya ulaşım imkanı sağlayan vapur iskelesine 3 km mesafededir. İzmir Fuarı 11 km, Ege Serbest Bölge ise 17 km uzaklıktadır. Rezervasyon yaptırmak kaydıyla otelin tarifeli çift yönlü havaalanı ve şehir merkezi ulaşım servislerinden faydalanabilirsiniz. Adnan Menderes Havaalanı yalnızca 23 km mesafededir.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com