SIREHAN OTEL GAZIANTEP

Kalın taş duvarlara sahip Hotel Şirehan'ın odaları Osmanlı tarzında dekore edilmiştir. Her oda LED TV, elektrikli su ısıtıcısı, minibar ve özel banyo içermektedir. Ücretsiz Wi-Fi da mevcuttur. Talep üzerine ütü temin edilmektedir.

Gün yerel lezzetler de dahil olmak üzere zengin bir kahvaltı ile başlar. Alakart restoranda Antep mutfağından eşsiz lezzetler servis edilmektedir. Ayrıca, tesis bünyesinde alkollü ve alkolsüz içecekler ile bir bar da hizmetinizdedir.

Şirehan Alışveriş Merkezi otele sadece 100 metre mesafededir. Gaziantep Oğuzeli Havaalanı 6,5 km uzaklıktadır.

Bu, bağımsız değerlendirmelere göre konuklarımızın Gaziantep noktasında en beğendikleri kesim.

Bu tesis ayrıca Gaziantep'teki en iyi puan alan konumlardan birinde bulunuyor! Bu bölgedeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar burasının konumunu daha çok beğeniyor.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com