DIVAN OTEL ADANA

Tüm alanlarında ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan Divan Adana, Adana'da konaklama olanağı sunmaktadır. Otelde spa merkezi, sauna, kapalı yüzme havuzu, spor salonu ve hamam vardır. Tesisin 24 saat açık resepsiyonu oda servisi ve konsiyerj hizmetleri vermektedir.

Modern bir şekilde dekore edilmiş odalarda düz ekran TV bulunmaktadır. Bazı odalar yoğun bir günün ardından dinlenmek için oturma alanı sunar. Tüm odalar özel banyoludur. Konforunuz için ücretsiz banyo malzemeleri ve saç kurutma makinesi temin edilmektedir.

Talep üzerine ve ek ücret karşılığında çamaşırhane, kuru temizleme ve ütü hizmetleri verilmektedir. Odalarda VIP olanaklar da sağlanabilir.

Adana Etnografya Müzesi, Divan Adana'ya 600 metre mesafededir. En yakın havaalanı olan Adana Havaalanı ise tesisten 3 km ötededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com