THE MARMARA PERA

Bu şık otel, İstanbul manzaralı bir terasa sahiptir. Alışveriş yapabileceğiniz ünlü İstiklal Caddesi'nin hemen çıkışındaki The Marmara Pera, en yakın tramvay durağına 5 dakikalık yürüme mesafesindedir. Yıl boyu hizmet veren ve kışın ısıtılan açık çatı havuzunun keyfini sürebilirsiniz. The Marmara Pera çevre dostu bir konaklama tesisidir.

The Marmara Pera'nın şık odaları düz ekran uydu TV, klima, kasa ve elektrikli su ısıtıcısı ile donatılmıştır.

The Marmara Café'de Türk ve dünya mutfaklarından yemekler, atıştırmalıklar ve serinletici içecekler servis edilmektedir. Mikla Restaurant'da panoramik Boğaz manzarası eşliğinde yeni Anadolu mutfağından lezzetler sunulmaktadır. Ayrıca, birkaç dakikalık yürüme mesafesinde çok sayıda restoran ve bar hizmet vermektedir.

The Marmara Pera'da son teknoloji ekipmanlarla donatılmış bir fitness merkezi bulunmaktadır. Otel genelinde kablosuz internet erişimi ücretsizdir.

Atatürk Uluslararası Havaalanı, The Marmara Pera'ya 20 km uzaklıktadır. Otel bünyesindeki otoparktan günlük ücret karşılığında faydalanabilirsiniz. 



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com