AVANTGARDE HOTEL TAKSIM

Modern İstanbul'un kalbi Taksim Meydanı'nda yer alan Avantgarde Hotel Taksim, LCD TV, dizüstü bilgisayar kasası, minibar ve ücretsiz çay-kahve servisi olan klimalı odalar sunmaktadır. Konuklar araç trafiğine kapalı Talimhane bölgesinde yürüyüş yapabilir. Otel genelinde Wi-Fi erişimi ücretsizdir.

Avantgarde Hotel Taksim, yerel ve uluslararası yemekler içeren bir kahvaltı büfesi sunmaktadır. Öğle ve akşam yemeklerinde Türk ve dünya mutfaklarından lezzetler servis edilmektedir. Menü, Türk şaraplarından oluşan bir seleksiyona sahiptir.

Avantgarde Hotel Taksim'in spasında masaj rezervasyonu yaptırmak mümkündür. Ayrıca, fitness merkezi ve sauna bulunmaktadır. Konuklar kapalı havuzda yüzebilir.

Merkezi bir konuma sahip bu otelin çevresinde birçok mağaza ve kafe vardır.

Günün 24 saati açık hizmet veren resepsiyon konuklara araba kiralama konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca, resepsiyon İstanbul'un en iyi turistik mekanları hakkında önerilerde bulunabilir. Konuklar, Avantgarde Hotel Taksim'den paketli öğle yemeği alabilir. Taksim Metro İstasyonu'ndan Tarihi Yarımada'ya kolay ulaşım imkanı sağlanmaktadır. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı, İstanbul Kongre Merkezi ve Cemal Reşit Rey Konser Salonu, tesise 20 dakikalık yürüme mesafesindedir. 



Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com