ELITE WORLD ISTANBUL

Taksim Meydanı'na yaklaşık 50 metre uzaklıktaki bu 5 yıldızlı otel, özel hidromasajlı küvet ve ücretsiz Wi-Fi erişimi bulunan odalarıyla hizmetinizdedir. Tesiste 2 restoran, kafe ve bar gibi çok çeşitli yemek mekanları ve eksiksiz hizmet veren bir spa vardır.

Elite World İstanbul Hotel'in odaları neoklasik bir tarzda dekore edilmiştir. Odalarda lüks mermer banyo, şık halılar ve duvara monte edilmiş düz ekran TV standarttır. Her odada interaktif TV vardır.

Elite Restaurant'ta Türk ve dünya mutfaklarından klasikler servis edilir. Lobby Lounge ve Lobby Bar'da kendinizi şımartabilir ya da The Brasserie'nin hafif menülerinin tadını çıkarabilirsiniz. Zengin bir kahve menüsü için klasik İtalyan kafelerine benzer bir tarza sahip Coffee Company'yi ziyaret edebilirsiniz. Sağlıklı seçeneklerle hizmet veren Fit Bar'da ise hafif yemekler, taze meyve suları ve enerji içecekleri sunulur.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com