ROOM MATE KEREM

Taksim Meydanı'na ve Galata Kulesi'ne sadece 1 km mesafede bulunan Room Mate Kerem Hotel & Spa, İstanbul'un merkezi Beyoğlu semtinde tarihi cazibe ile şık dekorasyonun etkileyici bir kombinasyonunu sunmaktadır. Otel, ısıtmalı yüzme havuzu ile spa merkezi, kuru sauna ve Türk hamamı içermektedir. Tesis; Şişhane Metro İstasyonu'na 950 metre ve Taksim Metro İstasyonu'na 1,4 km uzaklıktadır. Ücretsiz WiFi erişimi mevcuttur.

Konfor ve modern dekorasyonu bir arada sunan tüm oda ve süitlerde cadde veya bahçe manzarası bulunmaktadır. Her birimde düz ekran uydu TV, klima ve minibar vardır. Oturma alanı, çalışma masası ve emanet kasası standarttır. Ücretsiz çay-kahve yapma imkanı da temin edilmektedir.

Room Mate Kerem Hotel & Spa'nın lüks sağlıklı yaşam merkezinde buhar odası ve masaj banyoları gibi çok çeşitli dinlenme seçenekleri sunulmaktadır. Masaj ve güzellik uygulamalarının yanı sıra otel bünyesinde spor salonu da bulunmaktadır


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com