POINT HOTEL TAKSIM

Taksim Meydanı'na sadece 500 metre, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'na ise 1 km'den kısa mesafede yer alan Point Hotel, İstanbul'un modern kesiminde ücretsiz WiFi erişimine sahip odalarıyla hizmet vermektedir. Otelin konukları spa alanı, kapalı havuz ve modern fitness merkezinden ücretsiz yararlanabilirler.

Odalar açık ve doğal renklerle dekore edilmiştir. Tüm odalarda sessiz bir konaklama deneyimi yaşamanızı sağlayacak çift camlı pencereler ve kanepe vardır. HD TV, DVD oynatıcı, Digitürk ve LigTV (futbol kanalları) da mevcuttur. Bazı odaların fiyatına Executive Lounge'a giriş dahildir.

En üst katta yer alan kesintisiz Boğaz manzaralı View Point Restaurant'ta kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz. Otelde ayrıca otantik bir Japon restoranı ve 2 kafe bar vardır.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com