RAMADA ISTANBUL GRAND BAZAAR

İstanbul'un Eski Kent bölgesindeki Vezneciler semtinde yer alan Ramada İstanbul Grand Bazaar; ücretsiz Wi-Fi, uydu TV ve çay/kahve seti içeren odalara ev sahipliği yapmaktadır. Tesis, günün 24 saati açık resepsiyon gibi olanaklar sağlamaktadır. Ayrıca tesis bünyesindeki sauna ve spor salonundan yararlanabilirsiniz.

Ramada İstanbul Grand Bazaar, Sultan Ahmet Camii ve Topkapı Sarayı da dahil olmak üzere, İstanbul'un en ünlü turistik yerlerine sadece 2,5 km uzaklıkta yer almaktadır. Tesis, Vezneciler Metro İstasyonu'na sadece 600 metre, Aksaray Tramvay İstasyonu'na ise 300 metre mesafededir. İstanbul Üniversitesi 1 km uzaklıktadır. Metroyu kullanarak şehrin Taksim, Levent ve Maslak gibi merkezi bölgelerine kolayca erişebilirsiniz.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com