NOV OTEL TRABZON

Bu tesis plaja 2 dakikalık yürüme mesafesinde. Cevahir Alışveriş Merkezi'ne yürüme mesafesinde olan ve Karadeniz'e bakan bu otel, Trabzon şehir merkezine arabayla sadece 8 dakikalık uzaklıktaki elverişli bir konumda modern konaklama olanağı sunmaktadır.

Novotel Trabzon'da ısıtmalı kapalı havuz, sauna ve hidromasajlı küvet ile bir dizi spa olanağı mevcuttur. Spor salonunda yorucu bir egzersizin ya da tenis maçının ardından bir masajla rahatlayabilirsiniz.

Novotel Trabzon'un modern konuk odaları, ücretsiz kablolu internet ve düz ekran uydu TV ile donatılmıştır.Konforlu çalışma masaları ve dizüstü bilgisayar kasaları, konukların evlerinden uzakta çalışabilmelerine imkan sağlamaktadır.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com