MAVI SURMELI HOTEL ADANA

Adana merkezindeki Mavi Sürmeli, popüler Merkez Parkı'nın yer aldığı Seyhan Nehri'nin yeşil kıyıları yakınında modern konaklama imkanları sunmaktadır. Otelde, masaj olanaklarının bulunduğu bir sauna ve ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur.

Hotel Mavi Sürmeli'nin klimalı ve ses yalıtımlı odaları, halı kaplı zeminler ve açık krem tonlarında dekore edilmiştir. Tüm odalarda kablolu TV kanalları ve saç kurutma makineli en-suite banyo bulunmaktadır.

Konuklar, otelin restoranında her gün sıcak bir açık büfe kahvaltının tadını çıkarabilir. Yöresel Anadolu yemekleri ve bazı uluslararası mutfakların spesiyaliteleri, oda servisi ile de sipariş edilebilmektedir.

Yakındaki ünlü ilgi çekici mekanlar arasında yer alan Merkez Camii ve Adana Etnografya Müzesi, Mavi Sürmeli Hotel'e arabayla 10 dakika mesafededir. Otel bünyesinde ücretsiz özel otopark mevcuttur. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com