IBIS OTEL ADANA

Şehir merkezinde yer alan, ibis Adana, ücretsiz Wi-Fi erişimi sunan modern, klimalı odaları ile hizmetinizdedir. Otelin resepsiyonu 24 saat açıktır. Tesis, Adana Şakirpaşa Havalimanı'na arabayla sadece 10 dakika mesafededir.

ibis Adana'nın ince bir zevki yansıtacak şekilde, toprak tonlarında dekore edilmiş olan odaları düz ekran TV, kasa ve elektrikli su ısıtıcısı ile donatılmıştır. Banyolarda duş ve tuvalet yer almaktadır.

Restoranda Türk ve dünya mutfağından eşsiz lezzetler sunulmaktadır. Akşamları otelin barında içki eşliğinde yorgunluk atabilirsiniz.

Adana Otobüs Terminali'ne 6 km uzaklıkta olan otel, alışveriş ve yemek seçeneklerinden faydalanabileceğiniz Optimum Alışveriş Merkezi'ne ise arabayla sadece 5 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com