LIMAK THERMAL YALOVA

Bu otel, Versay sarayından esinlenerek dekore edilmiş iç mekanları ve kolonyal tarz mimarisini bir araya getirmektedir. Spa'da termal hidromasajlı küvet, kuru ve ıslak sauna, çeşitli masaj ve güzellik terapileri mevcuttur.

Limak Thermal Hotel, kaplıcalarıyla ünlü Termal ilçesinde yer almaktadır. Yalova şehir merkezi yaklaşık 12 km uzaklıktadır.

Limak Hotel'in tüm konuk odaları ücretsiz Wi-Fi erişimi, düz ekran TV ve spa küvetiyle donatılmıştır. Barok stildeki mobilyalar arasında kadife perdeler ve cam avizeler yer almaktadır.

Otelin açık yüzme havuzunda su altı spot ışıkları vardır. Kapalı termal havuzun çevresi zengin bir şekilde dekore edilmiştir. Konuklar terasta dinlenebilir veya terapötik masaj jetlerinin keyfini çıkarabilir.

Limak Thermal, alakart Türk spesiyaliteleri servis edilen zarif bir restoran ve 2 bar sunmaktadır. Ayrıca otelde, dünyanın dört bir yanından lezzetler sunan brasserie ve Fransız fırını mevcuttur.

Bu tesis ayrıca Gökçedere'deki en iyi puan alan konumlardan birinde bulunuyor! Bu bölgedeki diğer tesislerle karşılaştırıldığında konuklar burasının konumunu daha çok beğeniyor.


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com