DIVAN OTEL MERSIN

Spa merkezi ve sauna sunan Divan Mersin, Akdeniz Bölgesi'ndeki Mersin'de yer almaktadır. Otelde fitness merkezi, hamam ve yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz bir restoran vardır.

Odalarda düz ekran TV bulunmaktadır. Bazı birimlerde rahatınız için bir oturma alanı da mevcuttur. Odaların bazıları deniz ya da şehir manzaralıdır. Tüm odalar özel banyoludur. Konforunuz için terlik ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanmıştır. Otelde ayrıca talep üzerine ve ek ücret karşılığında bone temin edilir.

Tesisin resepsiyonu 24 saat açıktır.

Divan Mersin, Forum Mersin Alışveriş Merkezi'ne 4,3 km, Mersin Belediyesi'ne 7 km uzaklıktadır. En yakın havaalanı olan Adana Havaalanı ise Divan Mersin'e 70 km mesafededir. 


Invite Tourism
Müşterilerinin ihtiyaçlarına göre onlara en iyi ve en lüks otel imkanı, uçak bileti ve tur imkanları sunan Invite Turizm,çalıştığı otel sayısı ve hizmet çeşitliliğiyle müşterilerine unutamayacakları tatiller ve deneyimler sunmaktadır. Ayrıca ek hizmetlerimizi de Invite bölümünden bulabilirsiniz.Siz de Invite Turizm'in ayrıcalıklı müşterileri arasında yer alabilir ve tatilinizin tadını çıkartmaya başlayabilirsiniz. 
Kampanyalardan Haberdar Olmak İçin
19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad.
Nar Apt. No:186/5
Osmanbey  - İstanbul
Tel : +90 2122346601
Faks : +90 2122346602
E-Posta : info@invitetourism.com